secretemetin2.blogspot.ro Web analytics

Secrete Metin2

Secrete Metin2

duminică, 25 septembrie 2016

Ghid - MD Gratis pe oficiale sau Site-uri/Moduri pe private!!!

   Dupa cum spune si titlul azi o sa va arat o metoda, prin care puteti "dona" in metin fara sa scoateti vreun ban din buzunar.
 
TUTORIAL VIDEO!!:https://www.youtube.com/watch?v=DnYzyU4lVE4&t=16s

    De curand am descoperit aceasta aplicatie mobila, WHAFF REWARDS (link:https://play.google.com/store/apps/developer?id=WHAFF&hl=ro).). Trebuie sa recunosc ca peste noapte nu poti sa faci destui bani ca sa ii scoti, dar intr-o saptamana am reusit sa fac 10.5$ deajuns cat sa ii pot scoate, nu pot garanta ca si voi veti face asa de rapid ca si mine dar depinde de cat timp ii dedicati aplicatiei, eu in medie stateam pe ea 2 ore pe zi.

Ca sa puteti "dona" aveti nevoie de un cont paypal ( puteti dona alegand metoda paypal sau direct din paypal sa virati banii pe cardul de debit): https://www.paypal.com/ro/signup/account

  
Mai intai trebuie sa descarcati aplicatia de aici --> WHAFF Rewards Download


Dupa ce o descarcati intrati in ea


Va trebui sa apasati pe iconita de la Facebook


Trebuie sa va logati cu Facebook-ul ca sa puteti sa va creati contul WHAFF Rewards


Dati pe ''Continuati'' pentru a putea continuaATENTIEEE!!!!: Aici o sa va apara un imput box, gen refferal puteti baga codul meu: BX10698 pentru a beneficia de 0.50$ din start, sau puteti sa lasati casuta goala, avand 0$ din start.
Metodele de plata:
:

Alte metode:
Va puteti retrage banii prin diferite platforme: Steam, iTunes, Google Play, Minecraft, LOL, Facebook, Play Station, Xbox, Amazon. Karma, Blizzard si PayPal. Banii ajung in maxim 3 zile lucratoare (luni-vineri) ceea ca este extrem de rapid fata de celelante aplicatii (gen BigTime, plateste prost si odata ce reusesti niste bani amarati dureaza o gramada pana iti vin doar prin PayPal). Fiecare platforma are o suma minima pentru a putea retrage banii. Pe Steam suma minima este de $22 iar pe Google Play de $10.5 .Daca alegeti Steam, gift-ul va va aparea in aplicatie.

|O data ce ati strans 10.50$, alegeti metoda de plata prin paypal, va introduceti adresa de mail corespunzadoare contului de paypal apoi asteptati sa va intre banii. O data ce banii v-au intrat intrati pe site-ul metinului si alegeti metoda de donare cu paypal, daca sv respectiv nu dispune de aceasta metoda ve-ti avea nevoie de un card de debit, pe care ve-ti vira banii din paypal prin intermediul site-ului paypal,apoi donati cu cardul.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole Populare

Followers

Social Icons

Featured Posts

About