secretemetin2.blogspot.ro Web analytics

Secrete Metin2

Secrete Metin2

miercuri, 27 februarie 2013

[SFAT] Alege serverul pe care sa joci

Dragi vizitatori / utilizatori. In acest topic vreau sa-si spuna fiecare optiunea despre ce inseamna pentru el alegerea serverului unde va juca, si cum crede el ca ar trebui sa il aleaga pe acesta.

Parerea mea:
  Inainte de a te apuca pe un server trebuie sa te uiti si in portofel de asemenea (parerea mea)... daca stai bine poti sa te apuci de un server oficial (RO,UK,US etc.) dar daca nu prea sunteti de acord cu ideea de a investi bani intr-un joc de metin2 atunci v-as sugera un metin privat. Ma veti intreba: "ce legatura au banii cu metinul oficial doar scrie peste tot ca e free game "...mda este free game insa pe langa asta va trebuii sa platiti pentru Freze, Inel de Experienta, 3 maini, Mantia Curajului etc. lucruri care sunt gratuite in multe dintre serverele private (aproape toate) si din propia mea experienta este foarte greu, aproape imposibil sa devii puternic pe un server oficial daca nu investesti bani.

  Dar tot de parere sunt ca daca te apuci de un Metin Oficial (RO, US, UK, DE, etc.) ai siguranta, ca aceasta, peste doua zile nu se va inchide definitiv, si astfel munca ta sa fie... ruinata :) !

  Alte pareri ?

4 comentarii:

 1. Da spune-mi si mie niste metinuri private....

  RăspundețiȘtergere
 2. :)) Nu trb sa donezi ;Freza se cumpara de la playeri cu YANG|inelul cade la mt..la fel si manusa |mantiile se cumpara de la playeri cu YANG si vin si de la misiuni | in loc de 3 maini apesi tasta "z" ... :P nu e nevoie sa donezi :P:P

  RăspundețiȘtergere
 3. really useful post its informative for me keep it up

  Buy Ostarine

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca te duce capul poti deveni bun pe un srv oficial

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.

Articole Populare

Followers

Social Icons

Featured Posts

About