secretemetin2.blogspot.ro Web analytics

Secrete Metin2

Secrete Metin2

joi, 5 ianuarie 2012

[Ghid] Sura magie neagra (PVP)

Considerat cel mai bun caracter in duel!
rimul lucru de pus la punct este statusul,fara un build adecvat nu veti reusi nimic in dueluri.Statusul de baza este raportul INT:VIT 2:1 ,daca aveti iteme cu Pv [Peste 500] puteti merge cu un raport care tinde spre finalizarea INT-ului cat mai devreme [90 Puncte],de ex INT:VIT 5:1.

Dece INT si VIT ?
INT-ul este vital unui sura (mai ales celui pe magie neagra,vrajile cer foarte mult pm),INT-ul ne da PM [Bara albastra] si automat si regenerare PM,pe langa asta INT imbunatateste apararea magica [veti lua mai putin damage de la adversari care folosesc atacuri magige,ex:shaman sau chiar un alt sura] si Atacul magic [toate skillurile noastre isi iau forta din INT => damage mare] 1INT=20pm +Ataca&aparare magicaVIT-ul reprezinta forta vitala,fara aceasta,nu vom avea pv mult si aparare.Fiecare caracter necesita VIT. 1VIT=40 pv&1 aparare.

Acum ca aveam un status "ca la carte" trebuie sa ne ocupam de skilluri [competentele, vrajile, puterile, cum preferati sa le numiti].

Sa le analizam intai:
Spiritul Flacarii: Damage la M1 cu o arma intermediara ~500,dar continuu,precum consumul de pm.Recomand Masterul #1.

Lovitura Intunecata: Damage mediu dar timp de incarcare foarte scurt [7 secunde],datorita timpului de incarcare extrem de scur recomand Master #2.

Protectia Intunecata:Reducere daunele cu x%,la G1 reduce aprope jumate din daune + ne da niste aparare,utila si in pvm,dar in pvp contra caracterelor care dau damage fizic mare [ex. Razboinic Corporal] este o adevarata salvare.Recomand Masterul #3.

Sfera Intunecata: Damage mare precum si timpul sau de incarcare [24 secunde],dat fiind faptul ca avem de ales intre Sfera inunecata si Lovitura Spiritului [Vedeti mai jos descrierea] recomand Sfera Intunecata Masterul #4.Aici vorbim de levele mari,si nu o sa avem timp/Pv ca sa dam de mai multe ori Lovitura Spiritului,mai bine dam un damage mare ca sa incercam sa doboram adversarul repede ca sa nu ne doboare el primu decat sa asteptam incarcarea skillurilor. Masterul #4.

Lovitura Spiritului: Damage mic iar timp de incarcare mediu [12 Sec.],cum am spus mai sus,deja vorbim de level mare si vom avea Lovitura Intunecata cel putin G1.Masterul #5.

Lovitura Focului:Timp de incarcare mediu [12 sec.] dar fiind faptul ca nu e nici cel mai puternic skill nici cel mai rapid si care nu este only pvp recomand #6 [Daca ajungeti pana aici,acesta este un ghid full pvp deci cam greu...].

Bonusuri:Bonusul suprem este pv,pv=rezistam mai mult,mai dam 2-3 ori cu spiritu si cu Lovitura Intunecata.Viteza farmecului iar este un bonus vital,faceti imposibilul ca sa aveti 20% pe armura si un colier bun.Critic si Patrundere sunt intodeauna bine venite,numa sa le aveti.Cam astea sunt cele importante.Bonusul semi-om iarasi este util in pvp.

Pietre pe arma,2 Sloturi: Pietrele impotriva caracter [de preferat anti-razboinic +4] si Reintoarcerii +4.3 Sloturi:Reintoarcerii +4,Anti-razboinic +4 si aici avem de ales:Anti-Sura +4 sau Critic +4 [cine se simte norocos,sau are in total 20% critic va pune critic,iar cine nu are,sau doar nu vrea sa se lase pe mana sortii va pune anti-sura.].

Obiectele,pana in lv 60+:La inceput este buna o platosa ghininon +8/9 cu prot +2/3,o puteti tine linistit pana la lv 42,unde vine mistica +7/8/9 pietrata calumea [Grabei si eschivei].Mistica o puteti tine pana la lv 61,de acolo apar armurile care chiar merita.Arma,pana la lv 30 este buna oricare,doar la +6/7.De acolo,faceti rost de un fms +0 cu competenta <10%,medie poate sa fie si -30,nu conteaza,oricum veti da damage mic.Il bagati la fierar normal pana la +4 [sau si mai bine,la un fierar de breasla pana la +6] si de acum numa cu Pergamente Binecuvantate.Fms-ul il puteti tine pana la lv 65-70,cand faceti rost de o lama dinte de stafie +7/8/9.

Cam asta a fost,Daca urmati acest ghid pas cu pas veti fi imbatabili de catre cei cu level apropiat,iar veti putea bate si cu 10 levele mai mari,mai ales dupa ce aveti 2 mastere.

14 comentarii:

 1. Metin2Profesionist17 aprilie 2012, 22:21

  Ai descris foarte bine aceste lucruri.

  bv!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. ca sunt praf la bonusuri!

  RăspundețiȘtergere
 3. tu nu ai habar de metin frate sau ce naiba zici , cu paguba medie mare ti se mareste hit-ul per lovitura . Un fms cu paguba 10% avem jumate atacul fata de a avea in mana unu cu paguba 40+ . Cand te vezi in lv 30 si stii ca pana in 65 stai cu el , iti cauti si tu unu cu paguba buna , ca ai de stat 35 lv cu el . Eu iti demonstrez ca paguba medie e mai buna ca paguba competentei .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. paguba medie=pvm, paguba comp=pvp. Doua lucruri total diferite

   Ștergere
 4. BA INTELIGENTULE.El descrie SURA BM (PVP)SI LA FMS PAGUBA COMPETENTEI ESTE PENTRU DUEL(PVP) DEAIA EL SPUNE SA AI CAT MAI MARE PAGUBA COMPETENTEI.DACA AR FI FOST SURA TAIS (PVM) ATUNCI DA,CU PAGUBA MEDIE AR FI MULT MAI BUN DE CRESCUT FMS-UL.NU STIU DACA AI CITIT TOT DEOARECE TU STI TOT SI TE BAGI AIUREA.APROPO,FOLOSITOR SITE-UL.TINE-O TOT ASA SI TEROG FRUMOS NU BAGA NOOBII IN SEAMA MAI ALES CEI CARE CAND SAU APUCAT DE METIN SAU FACUT DIRECT RAZBOINICI SI AU PUS DEXTERITATE CA CICA SE MISCA MAI REPEDE :)) ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca Nu sti sa citesti Nu te mai pune sa ACUZI ,Copil nevinovat...Metinul trebe sal intelegi ca si o femeie..dar daca nu ai par la putza asa ca Mucles

  RăspundețiȘtergere
 7. felicitari...ai descris frumos

  RăspundețiȘtergere
 8. Cel mai naspa blog din lume si decacat sa mor de nu las sterge inlocl titularulio

  RăspundețiȘtergere
 9. ms ca m-ai ajutat cu contu :D ... dar sa stiti ca pt un sura bm este mai bun semi-omul decat farmecul ... daca vreti sa va faceti un sura bm bun trebuie sa aveti pe iteme full int; semi-om si critica ... iar daca le aveti pe toate 3 puteti sa aveti si 10% farmec (va este destul). Sper ca v-am ajutat

  RăspundețiȘtergere
 10. Un sura bm consta in pvp totdeauna sa nu va mai aud "cum il fac pvm?" niciodata!daca te apuci sa i bagi un fms cu pm 40+ cum zicea baiatu de mai sus si ce stiu eu ce alte itm strici tot farmecul la fel ca la un ninja arc,aceste caractere trebuie intelese+sa ai o rabdare de fier,bineinteles ca iti va fi rasplatita pe parcurs...aceste caractere sunt pt. iubitorii de pvp...Ma bucur ca m-am facut iteles

  RăspundețiȘtergere
 11. Ca sa stiti. daca ai facut un sura BM, nu ai nici o sansa sa il faci pvm, pt ca vorba aia "e de la mama lui pvp"

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.

Articole Populare

Followers

Social Icons

Featured Posts

About