secretemetin2.blogspot.ro Web analytics

Secrete Metin2

Secrete Metin2

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Alege serverul pe care sa joci

Dragi vizitatori/utilizatori.In acest topic vreau sa-si spuna fiecare optiunea despre ce inseamna pentru el alegerea serverului unde va juca,si cum crede el ca ar trebuii sa il aleaga pe acesta

Parerea mea:
Inainte de a te apuca pe un server trebuie sa te uiti si in portofel de asemenea (parerea mea)...daca stai bine poti sa te apuci de un server oficial(RO,UK,US etc.) dar daca nu prea sunteti de acord cu ideea de a investi bani intr-un joc de metin2 atunci v-as sugera un metin privat.Ma veti intreba: "ce legatura au banii cu metinul oficial doar scrie peste tot ca e free game"...mda este free game insa pe langa asta va trebuii sa platiti pentru Bravery Capes,Freze,Experience Ring,Third Hand etc. lucruri care sunt gratuite in multe dintre serverele private si din propia mea experienta este foarte greu,aproape imposibil sa devii puternic pe un server oficial unde nu investesti bani.

4 comentarii:

 1. ba greu nu e ... se vede ca esti jucator d-ala pilaf ... care n-a trecut de arahani :)) ideea e sa stii cum sa faci banii..am vazut io d-astia ca voi de sta numai map1 si se bate pe liber ...cum vrei sa faci ceva in joc daca stai numai pe chat si te bati map 1?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. bv ma :)))) si eu sunt satul de oameni dastia :))) vor totu mura in gura

   Ștergere
 2. Adevarat frt....adica eu am avut samanca de lvl 24 si cum am facut 25 m-am luptat cu orci...pe bune...si cu armura +8 arma +6 papuci de lvl 9 +4 si colier si cerei de lvl 20+4

  nu e greu daca pui suflet nu sa devii obsedat;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu nu am investit si am facut cont de 46 cu evanta vant de toamna+9 full bns....sialte itm bune + alte cateva conturi de Lv.20.............apropo:se pot cumpara unele itm care costa MD cu yang (frizura,voucher,mantia curajului[de la misiuni] lov critika,lov puternika..etc.) Deci se poate sa faci conuri de 50-60 f bune si fara sa dai 1 leu in joc ;)

  RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.

Articole Populare

Followers

Social Icons

Featured Posts

About