secretemetin2.blogspot.ro Web analytics

Secrete Metin2

Secrete Metin2

sâmbătă, 12 martie 2011

Cum sa faci repede yang

1.Comertul
    Intrati pe un canal mai aglomerat(de obicei CH1 e cel mai aglomerat) si va uitati la preturile puse de playeri la diverse iteme. Le cumparati pe cele mai ieftine, si le vindeti cu un pret mai mare. De obicei jucatorii mai noi nu prea nimeresc preturile, si s-ar putea ca pretul sa fie un favoarea voastra.

2.DT
  Un jucator experimentat poate iesi din turnul demonilor cu peste 1 000 000(1kk) pe zi. Apropo.. in Turnul Demonilor (D.T.) puteti intra doar daca aveti lv 40. D.T.  se afla in mijlocul  Templului din Valea Seungryong.

3.Metine si Monstri
   Metinele de nivelul vostru ofera mai multe iteme decat oricare altul. Iar itemul primit, il puteti vinde. Tot asa e si cu monstri.

4.Un cont de lvl mai mic
    Ei bine… un cont de nivel mai mic, v-ar prinde bine, deoarece, nu numai ca veti economisi timp la magazin, ci veti face rost si de medalii de cal, pe care le puteti vinde. La nivelul 17 | 19 | 21 | 23 | 26 |29 cad foarte bine medaliile de cal.

5.Item-Shopul ar fi o solutie
    Probabil v-ati saturat si voi de playerii care se tin dupa voi si fura yangul. Ei bine in item shop s-a adaugat un item special care strange yangul automat. Merita cumparat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.

Articole Populare

Followers

Social Icons

Featured Posts

About